Margitszigeti Sétajárat (Kisvonat)

Magunkról

Tisztelt látogató!

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Már több mint 20 éve üzemeltetjük a Margitszigeti Sétajáratot. A honlapon is látható szerelvényből 1 db áll rendelkezésünkre. Ez a szerelvény teljesen egyedi építésű, nem hasonlít a többi Magyarországi "kisvonathoz", inkább a retro stílust képviselik. 48 felnőttet vagy 60 gyermeket tudunk egyszerre szállítani vele.

Valamint rendelkezünk még egy kisvonat elejű szerelvénnyel is, amely szintén 48 felnőttet vagy 60 gyermeket képes szállítani.

A Margitszigeti körséta 30 percet vesz igénybe és ez idő alatt minden nevezetességet megmutatunk utasainknak. A sétaút folyamán magyar, angol idegenvezetést biztosítunk, így megismerhetik a nevezetességek történetét is.
Két helyen van végállomásunk. Az egyik a Centenáriumi emlékműnél a sziget Margit hídi oldalán (innen indul a Csi-Hu-Hu névre keresztelt kisvonat formájú szerelvény), a másik az Árpád híd felöli oldalon a parkoló bejáratánál.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, illetve kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, kérem hívjon vagy küldjön üzenetet!

Iskolás, óvodás, nyugdíjas, húsz fő feletti csoportoknak kedvezményt biztosítunk!

Árainkról, illetve az igénybe vehető kedvezményekről kérem telefonon érdeklődjön!

Remélem hamarosan találkozunk sétajáratunkon.

Nagyné Bacsó Beáta
üzemeltető